YAZ OKULU BAŞLIYOOOORRR

26/07/2014 tarihli ve 290742 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği 82. maddesinin birinci fıkrasında yer alan "Okul öncesi eğitim çağ nüfusu az olduğu için şube açılamayan yerleşim yerleri ile çağ nüfusunun yoğun, fiziki şartların yetersiz olduğu yerleşim yerlerindeki çocukların okul öncesi eğitime erişimini sağlamak için; gezici öğretmen sınıfı, gezici sınıf, taşıma merkezi ana sınıfı, yaz eğitimi ve benzeri esnek saat ve zamanlı eğitime erişim modelleri uygulanabilir, gezici öğretmen görevlendirilebilir. Yaz aylarında yapılan eğitime bir sonraki eğitim öğretim yılında ilkokula başlayacak çocuklar öncelikli olmak üzere okul öncesi eğitimden yararlanamamış çocuklar kaydedilir." ifadesi gereği ihtiyaç olması halinde okul öncesi eğitim kurumlarında yaz aylarında da eğitim yapılmaktadır.

 İlgi yönetmelik gereğince; Okul Öncesi Eğitimden yararlanamayan çocuklara yönelik, gelen talepler doğrultusunda yaz okulu planlaması yapılacaktır. Talepte bulunmak isteyenler okulumuza başvurabilirler.

20.06.2022 Pazartesi gününden itibaren Çilimli Anaokulu yaz okulu kapsamında eğitimine devam edecektir. Kayıt yaptırmak ve detaylı bilgi almak isteyenler okula gelerek görüşme sağlayabilir veya 0380 681 65 13 telefon numarasından ulaşım sağlayabilir☀️


15-06-202215-06-2022



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 1  kişi beğendi