UNESCO ONUR ÖDÜLÜMÜZ

UNESCO ONUR ÖDÜLÜMÜZ   Çilimli Anaokulu ve Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından ortaklaşa yürütülen "For Anut Branch, Dont Waste Your Child's Future" başlıklı projemiz  UNESCO-OMEP (The World Organization for Early Childhood Education)tarafından 2019 ESD (Education for Sustainable Development)  "Onur Ödülü"ne layık görülmüştür.    Proje ile çocuk  işçiliğinin önlenmesi kapsamında 3-8 yaş aralığındaki kız ve erkek çocuklarının tarım işçiliğinden kaynaklı okula gidememeleri nedeniyle temel eğitim eksikliklerinin giderilmesi,  okula erişimlerinin sağlanması ve eğitimde sürdürülebilirliğe yönelik alternatif yaklaşımların uygulanması amaçlanmıştır . Proje kapsamında Çilimli İlçesinde mevsimlik fındık işçilerine yönelik çocuklar ve anne babalar için işçilik yaptıkları sahalarda 3 ay süresince eğitimler verilmiştir.

21-05-201921-05-201921-05-2019