(UNESCO) Kulüpleri

Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu (UNESCO) Kulüpleri UNESCO'nun hedefleri ve amaçlarının anlaşılmasına yardımcı olmak, UNESCO eylemlerinin başarıya ulaşması için çalışmak, uluslararası anlayış, iş birliği ve dünya barışına katkıda bulunmak, insan haklarını desteklemek, üyelerinin demokrasi ve yurttaşlık eğitimine katkıda bulunmak amacıyla kurulmaktadır.
Sayın Bakanımız Ziya SELÇUK tarafından okullarımızda UNESCO Kulüpleri kurulması talimatı verilmiş olup bu bağlamda öncelikle UNESCO Associated Schools Network (ASPnet) ağında bulunan okullumuzda pilot olarak başlamak üzere UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Başkanı Prof. Dr. M. Öcal OĞUZ tarafından onay yazımızı almış bulunmaktayız.

25-07-201925-07-2019