TKY ödülleri sahiplerini buldu

TKY uygulamaları bir plan dahilinde sürdürülürken çalışmalar Bakanlık düzeyinde 2005 yılından itibaren ödüllendirilmeye başladı.

Toplam Kalite Yönetimi'nin, insan unsurunu en değerli kaynak olarak ön plana çıkaran, yönetim dahil her türlü faaliyette katılımcılığı, ekip çalışmasını, zamanla birlikte diğer bütün kaynakların etkin ve verimli kullanılmasını ve işin ilk seferde doğru yapılmasını esas alan, eğitimi sürekli gelişmenin temeli gören bir yönetim şekli olan Toplam Kalite Yönetimi sistematik düşünen, doğru eleman seçebilen ve ekip oluşturabilen ve her şeyden önce yaptığı işte heyecan duyan ekipler oluşturmayı hedeflemektedir.

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplam Kalite Yönetimi (TKY) kapsamında yılın kaliteli ekibi ve kaliteli okullarına seçti. Okulumuz Kurum Bazında İl BİRİNCİLİĞİ Ekip bazında İl ÜÇÜNCÜLÜĞÜ'ne hak kazandı

09-03-2020