Okulumuz, Ulusal Disiplinlerarası Fen Eğitimi Öğretmenler Konferansı'na davet edilmiştir.

2023 Eğitim Vizyonu kapsamında 21. yy. becerilerinden "Yaparak-Yaşayarak Öğrenme" yi ele aldığımız, Düzce genelinde ilk defa Çilimli Anaokulu'nda uygulanan "Organlarla Buluş" projesi; Ulusal Disiplinlerarası Fen Eğitimi Öğretmenler Konferansı'na davet edilmiştir.
Amacımız öğrencilere organları okul öncesi dönemde soyut olarak değil de, somut anlatımın önemini kavratarak sunmaktır. Çocukların yeni bilgiler edinmeleri ve bir şeyleri öğrenmeleri için ona dokunmaya ve görmeye ihtiyaçları vardır.
Bizde bu amaç doğrultusunda gerçek organları kullanarak, öğrencilerimize vücudumuzdaki organları tanıttık. Bilim dersimizi yararlı bulup bizi, Ulusal Disiplinlerarası Fen Eğitimi Öğretmenler Konferansı'na davet ettikleri için teşekkür ediyoruz.

09-01-202009-01-2020