Eğitime bir destekde Çilimli Anaokulu miniklerinden geldi

TEGV tarafından başlatılmış olan Atma Bağışla Kampanyasına Çilimli Anaokulu öğrencileri ailerinin desteği ile kullanım ömrünü tamamlamış E-Atıkları okulumuza ulaştırdılar.Elektronik cihazlar kullanılmayacak duruma geldiğinde elektronik atık sayıldığını unutmayın. Elektronik atıklar, çevreye zarar verdikleri için geri dönüşüme gönderilmelidir. Çevreye verilen zararı azaltmak ve verimliliği arttırmak için, elektronik atıkları geri dönüşüm vasıtasıyla yeniden değerlendirebilir. Arızalı veya kullanım dışı cep telefonu, bilgisayar, bilgisayar parçaları ve çevre birimleri, elektrikli ev eşyası, adaptör ve kablolarınızı TEGV’e bağışlayarak, çocuklarımızın eğitimine destek olabilirsiniz.Toplanan E-Atiklar okul öğrencileriyle birlikte Çilimli PTT şubesinde getirerek "Eğitime bir destek de miniklerden" duyusunu Çilimli Anaokulu öğrencilerine yaşattık. Bu sayede toplanan   TEGV´ e bağış olarak aktardığımız E-Atıklar geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunulmaya yola çıkmıştır. Sizlerde çöptür deyip atmayın bir çocuğun eğitimine destek sağlayın..

15-11-201815-11-201815-11-201815-11-2018