"Çilimli Anaokulu ile Düzce Üniversitesinden Ortak Proje"

OMEP (Dünya Erken Çocukluk Konseyi) bünyesinde bu yıl 11.si düzenlenen "Sürdürülebilir Kalkınma için Eğitim Ödülleri"nde Düzce Üniversitesi ve Çilimli Anaokulu olarak ortaklaşa yürüttüğümüz "A Versatile View of Life with Projects"(Projelerle Yaşama Çok Yönlü Bakış) başlıklı projemizle, OMEP (The World Organization for Early Childhood Education) tarafından 2020 ESD (Education for Sustainable Development) "Onur Ödülü"ne layık görüldük.

Bu projemizde; Düzce Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği 4. Sınıf öğrencileri tarafından okul öncesi çocukların yaratıcı düşünmeye teşvik edilmesi amacıyla 21. Yüzyıl eğitim becerileri kapsamında uygulamalı özgün etkinlikler gerçekleştirilmiştir.

Projemizin hayata geçirilmesinde katkısı bulunan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'a, Düzce Üniversitesi Okul Öncesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Elçin Yazıcı'ya, Düzce Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği 4. Sınıf öğrencilerine, Çilimli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abdurrahman Yurttaş'a ve ulaşım taşımadaki katkılarından dolayı Çilimli Belediyesi'ne teşekkür ederiz.

06-04-202006-04-202006-04-202006-04-202006-04-202006-04-2020